stora lilla j har flyttat

stora lilla j har flyttat
välkomna till den nya hemsidan:

måndag 8 september 2008

bytt är bytt...


... ja, här sys det inte så mycket, en liten beställning är på g, litet tröjor till bäbis i stl 62, och ett och annat par byxor är på g, men just ikväll bloggar jag om att vi bytt rum med de stora barnen, så nu sover vi i mini-rummet, och det stora sovrummet har blivit barnkammare!

Som tröst för mini-rummet unnade jag mig den här fondväggen med vägg-stickers i form av en blomstercirkel! Bilden är litet missvisande vad gäller färg, väggen är mullvad, och väggstickersen askgrå... Under står vår säng och väntar på sänggavel!

Andra delen av rummet ser ut som ett grovsoprum, där samsas dörren som inte fick plats i vårt lilla rum, fläkten som var ljuvlig i somras, och stor och klumpig nu (varföööööör har maken inte burit ner den i källaren????) och dessutom en barnvagn som väntar på att säljas... Gissa hur det ser ut? Men fondvägg har jag i alla fall!

Snart kommer bilder på barnens nya rum!

1 kommentar:

jejja79 sa...

fondväggen ser super ut, och varför är det så att när man städat i ett rum så ser det andra ut som ett minfält. talar av egen erfarenhet efter en liten renovering i somras där lilla toan råkade ut för ett bombnedslag =)