stora lilla j har flyttat

stora lilla j har flyttat
välkomna till den nya hemsidan:

tisdag 7 juli 2009

Dagens suck...

Min Give and Get verkar ohjälpligt vara förkommen av posten. Men rara hemliga vän har ringt mig och försäkrat att den är avsänd, och för rätt länge sen. Problemet verkar helt enkelt ligga hos posten. Usch och fy för dem! Tänk er, min hemliga vän har planerat, sytt, inhandlat och inte minst BETALAT porto för ett paket som posten försnillat! SUCK!!!

9 kommentarer:

Zanna sa...

Åh vad trisst! Mitt leksaksswap paket försvann på vägen till min hemliga vän så jag fick göra ett nytt. Så tråkigt när det händet. Min sommarsol swap har inte kommit fram till min brevlåda än och jag hoppas att det bara har kommit på villovägar.

Doris_Assar sa...

Åh vad trist!! Hoppas verkligen den kommer rätt snart..

Botilda sa...

Usch vad tråkigt! Men ni vet att man kan efterlysa både brev och paket på Posten? De flesta komemr fram om man gjort det, sägs det.

Madelene sa...

Suck!

Cecilia & Busiga ungar sa...

Ja, vad säger man. Så himla dåligt av posten. Fick ett tygpaket för ett tag sedan som var helt sönderkört av dom men enligt dom fick jag ta det med leverantören av paketet för det var deras fel att dom packat så dåligt!!! Undrar vad som ska hända för att felet ska vara postens?!?? Hoppas det snart kommer fram och ha en skön sommar....Kram

Helena sa...

Vad tråkigt! Hoppas det kommer fram!

Strömming sa...

Fy så trisst! Hoppas att det hittar fram såsmåningom. Ja jag börjar överväga DHL mer och mer även om de är syrare, de har iallafall försäkring på sina paket.

På fredag fm ska jag till Sundbybergs textilcentrum :)

ellan sa...

Det känns så tråkigt att paketet inte har kommit fram till dig, man undrar ju vart det har tagit vägen?
Nu har det varit på vift i tre veckor!

Kringelikråka sa...

Usch, vad trist!
Man hör om förlorade paket titt som tätt, men som tur är har jag själv aldrig förlorat något den vägen.

Som gammal postarbetare (jag jobbade på Posten några år när jag var i början av 20-talet) är jag väldigt noggrann med att snarare tejpa försändelser för mycket än för lite, och att alltid skriva adressat & avsändare.