stora lilla j har flyttat

stora lilla j har flyttat
välkomna till den nya hemsidan:

fredag 27 november 2009

Förhandspeak och dåliga nyheter...



Nu är allt med copyright fixat, och jag visar upp hur ecobums blöja kommer att se ut. Det blir en blöja i rakt igenom bambu, med pullaminerad bambuinterlock på utsidan och ekologisk bambuvelour på insidan, och ett inlägg i bambu och hampafleece, som klarar av att suga otroligt stora mängder. Yttertyget, som vi är otroligt stolta över, är designat av fantastiska Johanna Ahlard, och visar samma söta panda som sitter på vår logga, också den designad av Johanna. Vi känner oss fantastiskt privilegierade att Johanna velat hjälpa oss med detta, och är så stolta över både logga och tyg!

Samtidigt måste vi gå ut med väldigt tråkiga nyheter. Ytterligare förseningar. Det känns otroligt tråkigt, men vi har från början bestämt att bara producera blöjor i absolut högsta kvalité, och tyget vi fått kommer inte klara 60 graders tvätt med trycket i behåll. Just nu ligger vi i tvist med fabriken, men hoppas på en snabb lösning och ett nytt tyg i samma ljuvliga tryck, men där trycket klarar av en varmare tvätt. På ett sätt är det inte nödvändigt, då man faktiskt får bort bakterier ur bambu även vid 40 grader, men eftersom många vill kunna tvätta blöjor varmare känns det inte ok för oss att inte kunna erbjuda det. Det har varit ett långt och svårt beslut, men det känns rätt. Vi hoppas att alla våra snälla testfamiljer förstår oss och vår strävan att erbjuda en perfekt blöja, och inte kompromissa med kvaliteten!

Vi kommer naturligtvis att göra allt vi kan för att få fram det nya tyget så fort som bara möjligt, och under tiden kommer vi att lägga vår energi på att ta fram Ecobums hemsida. Vi hoppas att alla som uttryckt intresse för vårt nya företag förstår vår strävan att ta fram en produkt av absolut högsta klass, och vår prioritering av detta trots att det medför förseningar.

För dem av er som ändå vill prova vår blöja som bara behöver tvättas i 40 grader går det jättebra att höra av sig till oss, vi har ett antal uppsydda exemplar som gärna får hitta nya ägare!

16 kommentarer:

gullhjärta sa...

Åh, vilken superfin blöja, underbart tyg (förväntar jag mig iofs inget annat från Johanna) och er logga är såå himla fin. Blöjorna kommer att sälja som smör.

Själv har jag en stor motståndare till tygblöjor i familjen (maken), annars skulle jag mycket gärna använda sådana till vår yngste son.

Vera sa...

Så kuuuuuule bleier du lager! Jeg er enig med deg at bleier bør tåle 60 gr vask :) Gleder meg til å se dem i salg! Hva koster de du har som kan kun vaskes på 40 gr? Kan tenke meg å prøve dem for bambus på alt i bleien høres så bra ut!!!

Liza sa...

Men GUD så fina! Hoppas bara stumpan nu går med på att det känns lite blött mot huden, för då lär det förmodligen hennes nästa storlek i blöjgarderoben till stor del bestå av dina blöjor :)
Förseningen gör absolut inget för syrrans del, hon lär inte växa ur dom i första taget;)

Det enda tråkiga med allt är att vi förmodligen inte får se det där fina tyget till salu för oss andra då:) Du får sälja matchande plagg kanske;)

Välkommen! sa...

jättefint tyg och härlig logga!!

Doris_Assar sa...

Snyggt tyg, snygg logga, härligt!!

Maira sa...

SUPERFINT!
Ser verkligen fram emot att prova era blöjor! :)

Maira sa...

SUPERFINT!
Ser verkligen fram emot att prova era blöjor! :)

re.do sa...

Wow! Det kommer att bli superbra. Ser mycket fint ut. Kommer absolut att tipsa barnfamiljer framöver angående tygblöjan.

Hello sa...

Vad trist med tyget, men vad fint det kommer bli!!!

Varmaste lyckönskningar med allt!

LillaBarn sa...

Men vad fina de blev... Synd med tyget, att trycket inte höll i tvätten men förhoppningsvis ordnar det snart!!

Heimlaga sa...

Vilken gullig blöja!

Strömming sa...

Så tråkigt att höra om tyget och tvist med fabriken. Hoppas att det löser sig snart. Ja du vet ju redan vad jag tycker om blöjan! Den är grym! Vi kan gärna testa en som bara går i 40 grader, inget annat går i 60 grader här hemma iallafall.

jenny sa...

Superfin blöja, loggan också! Känns bra att ni vill vara 100% nöjda innan ni börjar sälja, det kommer ni inte att ångra. Lycka till!
Jenny

MalinJohanna sa...

Vad intressant att hela blöjan är gjord av bambu, det är ju verkligen till fördel för miljön! Spännande, och grymt snygg! Jag kan gärna testa en trots att de ska tvättas i 40 grader, maila mig uppgifter om pris etc är du snäll.

Solveig Lövendahl sa...

Världens snyggaste blöja! Jag vet var jag ska handla blöjor när jag nån gång får barn. Lycka till med allt, hoppas det går bra!

Anonym sa...

Blöjan är ju superdupersnygg. Vad duktig Johanna är också!!!
Vi provar som sagt gärna blöjorna, vad skulle hjälpa dig mest? Att vi provar de du fått hem nu eller vill du helst ha testfamiljer till slutprodukten.
Förstår verkligen att ni vill ha dem tvättbara i 60 grader, läste just en undersökningi dagstidningen om hur bakterierna bara skvalpar runt i maskinen och fastnar på övrig tvätt om man tvättar under 60 grader, inte så kul!
Maila gärna om blöjtestning!
carrogilles@comhem.se