stora lilla j har flyttat

stora lilla j har flyttat
välkomna till den nya hemsidan:

onsdag 5 augusti 2009

Barnkammar'n inreds


Vi försöker fixa upp barnkammarn så att den ska passa barnens behov. För ett halvår sen bytte vi vårt stora föräldrasovrum och flyttade in i barnens mini-kammare, så att de fick ett stort lekrum. Nu håller vi på att fixa upp det så att det blir fint och praktiskt, för en minimal budget! ;-) Tanken är att det ska gå i vitt, rött och orange med mycket retrokänsla.

Våningssängen fyndade vi på Blocket och ska målas om, hjärtat är format av väggstickers från Panduro, nederst till höger syns en pixibokshållare gjord av en Kleenexask och omklädd med tyg från superbuzzy. Lampan är sprayad vit och skärmen har fått nytt retrotyg med bondgårdsmotiv.

Under våningssängen sover Jacob, och där blir dagtid en myshörna för bokläsning eller vila. Bordet är från Ikea, spraymålat och med ett presentpapper från Lagerhouse som jag spraylimmat och lackat på bordskivan.

8 kommentarer:

mallaching sa...

men du! så snyggt! Finns det där presentpappret kvar att köpa?? vi flyttar snart i nya huset och piffet sätts mao igång....

stora lilla j sa...

japp, jag köpte det för bara några dagar sen! ;-)

Hello sa...

Vad fint det blir! Kul!

Moi! sa...

Å vad underbart det där såg ut!

Nilla sa...

Så mysigt!

Unknown sa...

Hej! Är en ny följare av din blogg. Så fina saker här!
Gillar det där hjärtat på väggen med bilar och andra figurer.

Strömming sa...

Vilken fin barnkammare ni fått till! HÄr är det också nästa projekt, att fixa till I's rum så att det slutar vara lagerplats för diverse bråte och faktiskt blir hennes rum!

Välkommen! sa...

va fint!!