stora lilla j har flyttat

stora lilla j har flyttat
välkomna till den nya hemsidan:

torsdag 13 augusti 2009

Mitt Ekobytet-paket har kommit!

Och det är helt underbart!!!! Jag fotar när jag fått vildarna till dagis, och kan lura av Milo presenten - han har inte släppt den sen igår kväll... :-) Nu blev ni nyfikna va?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad bra att det kommit fram och att du, eller Milo, tyckte om det! :)

johanna sa...

Men hjälp! GÅR Milo redan! Jag tyckte han föddes nyss... tiden går för fort! Snart sitter jag här med två tonåringar halvt nerhasade i soffan...

(Jag har startat en ny blogg som heter ekofamiljen.blogspot.com välkommen dit om du vill!)

Kram Johanna

Henrietta sa...

jag har mailat dig på din gmailadress
Henrietta

johanna sa...

Hej! Jag har inte riktigt orkat med tråden, tittar in och läser lite då och då bara men orkar nästan aldrig skriva. När man varit borta ett tag så känns det så jobbigt att börja skriva igen, man kan inte bara kasta sig in i diskussionen känns det som, utan man måste skriva "hej, jag har varit borta... blablabla" och så kommentera vad som hänt de senaste sidorna osv. Det blir för stort projekt :-D Men nu är jag iofs ledig i två veckor så då orkar jag kanske med det "projektet".

Angående filten får jag nog avstå tyvärr, min man säger att vi är för panka just nu. (Den var tänk som en present åt en nyföding men vi får hitta på något annat istället.) Synd, för jag älskar tygerna du sytt den av.

Jag blir jätteglad om du lägger till mig i din blogglista!