stora lilla j har flyttat

stora lilla j har flyttat
välkomna till den nya hemsidan:

onsdag 25 mars 2009

Rättvisa á la J :)

En tunika helt inspirerad av Rättvisa Barns fina tröjor för större bebisar. Milo fick ju SJÄLVKLART vattkoppor han med, hur kunde jag tro att han skulle slippa, han bara fick det två veckor efter de andra, och vanliga tröjor skaver på de små kopporna. Denna däremot är sydd för att vara så mjuk som möjligt och så lätt att ta på som möjligt. Tyget är supermjukt och vintage, alla gifter är sedan länge borttvättade, och för att vara så mjukt som möjligt är det kantat med muddväv och inte snedslå. Muddväven är dessutom ekologisk :) Till och med knapparna är återvunna och handlade på statsmissionen!

Modellen är litet annorlunda än min vanliga tunika, ärmarna är litet mer formsydda, och baktill finns mitt karaktäristiska sprund, men utan ok.

Tyget är även det från Rättvisa, i ett härligt byte där jag i vanlig ordning inte gjort min del än... Jag bara älskar det här tyget, direkt tänkte jag att det skulle vara så vackert i en tunika! Övriga planer inkluderar en ny skötväska till världens snyggaste vagn.

10 kommentarer:

od Andulky sa...

Jättefin!! Kan tipsa om siden för känslig hy också!

OttoPippi sa...

Så genomtänkt och rätt!!!!! Och dessutom så underbart fin!!! Var köper du din ekologiska muddväv???

Heimlaga sa...

Den ser skön ut!

Linda Muhr sa...

Underbar! Jag har inte glömt bort dig jag har tyg som ligger här och ska skickas till dig..men jag får ju tyvärr aldrig tummen ur!

Men det kommer! ;)

Katarina sa...

Gillar verkligen din nya modell.

Shamu sa...

Denne modellen var veldig veldig fin. Gjennomført gjenbruk og miljøvennlig.. veldig bra!
Stoffet var nydelig sart og retro. Virkelig en flott tunika.

Mannagryn sa...

Jättefin! Jag undrar också var det ekologiska mudden kommer ifrån. Vi hade tur när Noah fick vattkoppor fick han bara 3 prickar och det var ju lätt hanterligt.

Henrietta sa...

Så fin skjorta! Vad bra med mjuka kläder till en prickig liten kille! Hoppas han snart är bättre.

jejja79 sa...

superfin och underbart ekologisk som vanligt =) krya på er där hemma. Kan vara skönt att alla har haft kopporna samtidigt och när de är sådär små. Jag själv har aldrig haft dem och väntar med spänning på att mina grabbar ska få dem =)

Strömming sa...

Helt underbar! Så snyggt med vecket bak i nacken!

Hoppas ni frisknar till snart!